J.W. van Straten, Arts

Even voorstellen...

Na de artsenopleiding aan de Vrije Universiteit te Amsterdam heb ik mijn specialisatie gedaan in de Sociale Geneeskunde tak jeugdgezondheidszorg bij TNO. Bij de Stichting Homeopathische Opleidingen heb ik de artsenopleiding voor homeopathie gevolgd. Orthomoleculaire geneeskunde volgde ik bij de Stichting Orthomoleculaire Educatie en bij de Bewust gezond Academie. Tevens heb ik de Bioresonantie opleiding van het I.M.U. College gevolgd in Putten bij Linba.

Als jeugdarts heb ik veel ervaring met kinderen zowel in het preventieve werkveld van de ggd als in het curatieve veld van de ggz . Mijn praktijk voor homeopathie, voedingstherapie en orthomoleculaire geneeskunde bestaat ruim 15 jaar en daar behandel ik zowel volwassenen als kinderen. In mijn werk probeer ik reguliere- en complementaire geneeskunde te verbinden.

Lidmaatschap beroepsvereniging
Mijn lidmaatschap van de Artsenvereniging voor Integrale Geneeskunde (www.avig.nl) (voorheen www.vhan.nl ) biedt een erkenning door zorgverzekeringen betreffende de vergoeding en een kwaliteitswaarborg ten aanzien van gevolgde opleidingen en beroepsuitoefening.

Lid van: